Corona regels (vanaf 29-09-2020)

Beste ouders en verzorgers,

Vanwege de nieuwe maatregelen is het helaas niet meer mogelijk om u als ouder/verzorger binnen op te vangen bij Amstelhof.

Wij willen jullie vragen de kinderen nadat ze allemaal hun pasje hebben gescand (VERPLICHT) en de docent er is het pand te verlaten als u zelf niet gaat sporten.

Wij als docent(en) zullen de kinderen tot 8 jaar allemaal bij de receptie ophalen!

Na de les bent u verplicht uw kind via buiten op te halen;

 • Kinderen die dansen op de sportarena komen via de zijdeur op het parkeerterrein naar buiten ( halverwege parkeerplaats bij ijzeren trap)
 • Kinderen die dansen in de Body en Mind zaal komen via de achterdeur bij de tennisbaan/monkey town naar buiten

Zorg dat u op tijd ( 5 minuten voor het eind van de les) buiten op de aangewezen plek aanwezig bent om uw kind op te halen in verband met de doorloop van alle lessen.

Wij zijn hierdoor genoodzaakt de lestijd wat aan te passen. Hou hier rekening mee! 

Kinderen vanaf 8 jaar mogen op eigen gelegenheid naar de sportarena en/of Body en Mind zaal komen. Wilt u hen vertellen dat ze niet mogen rennen door de fitness en niet op de apparaten mogen! Let erop dat zij ook hun pasje scannen!

Kinderen die 8 jaar of ouder zijn mogen via de hoofdingang het pand verlaten. Maar u dient wel buiten op hun te wachten en niet in de hoofdentree van Amstelhof als u hen komt ophalen.

Voorbeeld;

Jalou danst van 14.00 - 14.45 uur. Wij zullen haar nu om 13.55u ophalen bij de receptie en om 14.40u naar buiten brengen bij de afgesproken plek

Lima danst daarna van 14.45 - 15.30 uur. Wij zullen haar om 14.40 uur ophalen en 15.25 uur naar buiten brengen bij de afgesproken plek.

Helaas is wachten in het Grand Cafe door de nieuwe opgelegde beperkingen niet meer mogelijk.

Hou alsjeblieft rekening met elkaar en ook met de medewerkers en andere sporters die via de hoofdingang/receptie bij Amstelhof binnen komen en hou u aan de 1,5 meter afstand. 

Dreumes en peuters;

Voor dreumesdansles gelden bovenstaande regels niet aangezien 1 ouder bij het kindje blijft tijdens de dansles. U kunt bij de receptie het pasje scannen en samen direct doorlopen naar de Dojo. Hou je goed aan de 1.5 meter afstand.  

Mocht het echt noodzakelijk zijn bij de peuterdansles dat de ouder erbij blijft dan is dat alleen mogelijk na toestemming van de docent!

Bij de peuters haalt en brengt de docent de kinderen bij de receptie op.

De kinderen worden allemaal om 10.10u verwacht bij de receptie en zijn rond 11.05 uur weer terug. 

Mocht u uw kind bij de kinderclub hebben gebracht dan haalt de docent het kindje daarop en brengt hem/haar daar ook weer terug.

Specials:

Voor de specials maken wij een uitzondering.

U mag als begeleider de danser weg brengen naar de danszaal en dient daarna het pand te verlaten, tenzij anders is afgesproken met de docent. De dansers zullen allemaal via de receptie weer naar buiten komen. Wilt ook u zich aan de 1.5 meter afstand houden!

Nogmaals alle afspraken op een rij:

 • Alle dansers zijn VERPLICHT zich aan te melden bij binnenkomst. Je Amstelhof pasje MOET gescand worden bij de ingangspoortjes. Anders mag je niet naar binnen. Scan deze gelijk bij binnenkomst om onnodige drukte voor de poortjes te voorkomen Ben je jouw pasje kwijt? Dan kun je voor €10,00 een nieuwe aanschaffen.
 • Ouders kunnen NIET meelopen.
  De docenten zullen de kinderen 5 minuten voor aanvang van de les komen halen bij de hoofdentree/receptie van Amstelhof en na de les kunt u ze buiten opvangen op de afgesproken plek, 5 minuten eerder dan dat de reguliere les afgelopen zou zijn. Hou hier goed rekening mee in verband met de doorstroom van alle kinderen.
 • De ouders die meedansen tijdens de dreumeslessen dienen voldoende afstand te houden. Gelieve met 1 ouder te komen.
 • Tijdens het peuterdansen is het niet toegestaan in de Dojo of boven te blijven. 
  Houd als volwassenen 1.5 meter afstand van elkaar!
 • Bij verkoudheid is het niet verboden om te komen dansen, maar hou wel rekening met /afstand van de docent en blijf bij koorts thuis, zeker als een gezinslid corona heeft.
 • Wc alleen gebruiken in geval van NOOD
 • Kleed je thuis al om en alleen de schoenen kunnen voor de les omgewisseld worden
 • Ga tussen de lessen door naar huis of wacht in de auto
 • Houd rekening met de receptie medewerkers en andere sporters en wees rustig in de hoofdingang
  Volg alle RIVM richtlijnen op
 • Nogmaals beseffen wij heel goed dat dit niet ideaal is, maar ook wij hebben ons aan de regels en richtlijnen te houden en zijn ontzettend blij dat we door deze aanpassing in ieder geval met de kinderen kunnen blijven dansen.

Deel Let's Dance op Facebook!