Maak kennis met
onze dansdocentes!
En doe een proefles!

Kim van Bergen

Als kind wilde ik bij het circus. Ik bedacht altijd mijn eigen trucs en dansjes. Vandaar dat ik op mijn 4e al in de klassieke balletles stond en op mijn 17de begon ik aan de HBO opleiding van de Dans Academie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2002 ben ik afgestudeerd. Als professioneel danseres heb ik in verschillende musicals gespeeld met o.a. Bill van Dijk, Danny de Munk, Willeke Alberti en vele anderen. Vanaf 2003 ben ik gaan werken bij het Holland Show Ballet, Studio 21. Hier heb ik in verschillende Dinner Shows en veel evenementen met bekende artiesten als Jeroen v.d. Boom, Brian B, Sophia Wezer en vele anderen opgetreden. Uiteindelijk werd ik de dance captain van het ballet van 25 professionele dansers. Nadat onze dochter Jody-Ann in 2006 was geboren ben ik les gaan geven op verschillende dansscholen, heb ik modellenwerk gedaan en gave dansopdrachten, zelfs ook in het buitenland. Bij Amstelhof geef ik les aan kinderen en volwassenen. Ik vind het fijn om mijn passie te delen met anderen en hoop dat ze net zo kunnen genieten van dans en muziek als ik zelf. Zie ik je snel in bij Amstelhof Let's Dance?

Anouk Manasse

Ik ben Anouk Manasse, getrouwd met Armand en moeder van 2 geweldige meiden Lima en Jalou. Ik dans zelf vanaf mijn 4e jaar en heb van mijn hobby, mijn werk kunnen maken! Ik geef al vanaf 2004 dansles bij Amstelhof wat ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier doe. Voordat ik bij Amstelhof ging werken heb ik bij vele andere sport-en dansscholen gewerkt. Wil je een keer bij mij komen dansen en ben je tussen de 1,5 en 12 jaar? kijk dan snel op ons rooster en wie weet zie ik je binnenkort een keer bij mij in de les. Tot dan!

Isabella Kok

Mijn naam is Isabella Kok en ik geef nu al een tijdje les bij Amstelhof Let’s Dance. Wat begonnen is als een stage werd veel meer! Toen ik afgestudeerd was aan de Dansacademie, ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ik heb zelf veel les gehad in Klassiek, Modern en Jazz. Naast de danslessen geef ik bij Amstelhof ook sportlessen zoals BodyPump en BodyJam. Op dit moment geef ik bij Let’s Dance een aantal selectie groepen les en een aantal Street Jazz en Street Dance lessen. Ik ben enthousiast, open, eerlijk en een tikkeltje perfectionistisch. Graag haal ik het beste in de leerlingen naar boven, maar wat vooral bovenaan staat is het plezier dat iedereen heeft. Daarom is het hier ook zo leuk en hoop ik je snel in één van m’n lessen te zien!

Kimberley van Welzen

Mijn naam is Kimberley. Sinds ik ben afgestudeerd aan de dansacademie richt ik mij op het geven van dansles en het choreograferen/produceren van dansvoorstellingen. Op dit moment geef ik veel les. Vooral in de stijlen modern, jazz, street en showdans. Ik vind het erg leuk om in meerdere stijlen les te geven! Graag geef ik mijn passie door en hoop ik dat ik iedereen in mijn les kan laten genieten van dans en muziek! Zie ik je snel in mijn les?

Wil je van ons leren dansen?

Vraag direct een proefles aan!

Dansschool Let's Dance is gevestigd binnen Amstelhof Sport & Health Club in Uithoorn. Het complex is makkelijk bereikbaar voor inwoners uit De Kwakel, Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Mijdrecht en Vinkeveen. Bezoekers van de dansstudio kunnen tevens gratis parkeren.

Deel Let's Dance op Facebook!