Maak kennis met onze dansdocenten

Anouk Manasse

Ik ben Anouk Manasse, getrouwd met Armand en moeder van 2 geweldige meiden Lima en Jalou. Ik dans zelf vanaf mijn 4e jaar en heb van mijn hobby, mijn werk kunnen maken! Ik geef al vanaf 2004 dansles bij Amstelhof wat ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier doe. Voordat ik bij Amstelhof ging werken heb ik bij vele andere sport-en dansscholen gewerkt. Wil je een keer bij mij komen dansen en ben je tussen de 1,5 en 12 jaar? kijk dan snel op ons rooster en wie weet zie ik je binnenkort een keer bij mij in de les. Tot dan!

Isabella Kok

Mijn naam is Isabella Kok en ik geef nu al een tijdje les bij Amstelhof Let’s Dance. Wat begonnen is als een stage werd veel meer! Toen ik afgestudeerd was aan de Dansacademie, ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ik heb zelf veel les gehad in Klassiek, Modern en Jazz. Naast de danslessen geef ik bij Amstelhof ook sportlessen zoals BodyPump en BodyJam. Op dit moment geef ik bij Let’s Dance een aantal selectie groepen les en een aantal Street Jazz en Street Dance lessen. Ik ben enthousiast, open, eerlijk en een tikkeltje perfectionistisch. Graag haal ik het beste in de leerlingen naar boven, maar wat vooral bovenaan staat is het plezier dat iedereen heeft. Daarom is het hier ook zo leuk en hoop ik je snel in één van m’n lessen te zien!

Kimberley van Welzen

Mijn naam is Kimberley. Sinds ik ben afgestudeerd aan de dansacademie richt ik mij op het geven van dansles en het choreograferen/produceren van dansvoorstellingen. Op dit moment geef ik veel les. Vooral in de stijlen modern, jazz, street en showdans. Ik vind het erg leuk om in meerdere stijlen les te geven! Graag geef ik mijn passie door en hoop ik dat ik iedereen in mijn les kan laten genieten van dans en muziek! Zie ik je snel in mijn les?

Anne Hoffschlag

Mijn naam is Anne. Als klein meisje had ik al veel passie voor dansen, zingen en acteren. Tijdens mijn basisschool periode toerde ik door heel Nederland met amateur musicals van het NJMT waaronder ‘Kruistocht in Spijkerbroek’. Toen ik op de middelbare school zat combineerde ik mijn HAVO met een vooropleiding dans. Wat betekende dat ik iedere schooldag een halve dag school en een halve dag dans had. In 2020 ben ik afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts als dans docent. Tijdens mijn studie heb ik o.a. gewerkt voor Kinderen voor Kinderen en heb ik lessen mogen geven in asielzoekerscentra. Momenteel ben ik werkzaam op een creatieve BSO en geef ik danslessen in het basisonderwijs en op verschillende dansscholen. Constant bezig zijn met vernieuwen, ontdekken en tot nieuwe inzichten komen vind ik het allerleukste aan het doceren. Ik wil dan ook dat dit centraal staat tijdens mijn lessen die ik geef. Leerlingen de vrijheid geven om te ontdekken.

Bert-Jan van der Kooi

Mijn naam is Bert-Jan van der Kooi. Ik ben afgestudeerd in 2005 aan de Hogeschool voor de Kunsten (Amsterdam, Dansacademie)
Hierna ben ik als uitvoerend danser (allround artiest) aan de slag gegaan. In het begin een aantal jaren in musicals en opera's gespeeld. Daarna ben ik mij meer gaan richten op moderne dans en gedanst in moderne dans projecten en company's. Uiteindelijk ben ik mij gaan richten op freelance werk voor verschillende shows en leuke klusjes, maar ook op het doceren van dans. Ik heb op verschillende dansscholen lesgegeven. Ik kijk er enorm naar uit om jullie in mijn lessen te zien elke vrijdag. Heerlijk dansen en plezier hebben!, maar natuurlijk ook lekker knallen! Groetjes, Bert-Jan.

Wil je van ons leren dansen?

Vraag direct een proefles aan!

Dansschool Let's Dance is gevestigd binnen Amstelhof Sport & Health Club in Uithoorn. Het complex is makkelijk bereikbaar voor inwoners uit De Kwakel, Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Mijdrecht en Vinkeveen.